The Academy Day


The Academy opens from 7.30am each morning, students who arrive before 8.15am should go to the dining room/library or helpdesk.

Time Activity
8.25 Tutor Bell - Registration Starts
8.45 Period 1 (1 hour)
9.45 Period 2 (1 hour)
10.45 Break (15 minutes)
11.00 Period 3 (1 hour)
12.00 Lunch A (30 minutes)
12.30 Lunch B (30 minutes)
13.00 Period 4 (1 hour)
14.00 Period 5 (1 hour)
15.00 Enrichment (Monday - Wednesday 1 hour)
16.00 End of Enrichment

 



© Macmillan Academy 2017 | Endeavour Academies Trust